Şermin Çarkacı Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler

Kime göre neye göre kötü düşüncesiyle başlıyor  Şermin Çarkacı Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler isimli kitaba.

Hangi alışkanlık kötü hangi alışkanlık iyi? Çocuk, bu alışkanlıklarını nereden nasıl edindi? Destek almak, uzmana sormak gerekir mi gerekmez mi? gibi birçok soruyla karşı karşıya kalıyorsunuz kitapta. Seviyorum Şermin Çarkacı'nın kitaplarını, çünkü; kendimi gülümseyerek sorgulamamı sağlıyor katı bir şekilde yargılamamı değiş!




Birçoğunuz tanırsınız zaten kendisini Oyuncu Anne olarak. 3 çocukla hayatın zor olduğundan daha çok, sadece anlayış göstererek nasıl daha zevkli hale geldiğini her gün gösteriyor bizlere.

Bu kitabında Şermin hanım emzik bıraktırmadan, tuvalet eğitimine, küfürden, yemek yemeye kadar birçok konuya değinmiş. Önce her konuda kendi düşüncelerini paylaşmış. Hemen ardından kendi çocuklarıyla yaşadığı problemleri, onların gözünden, onların dilinden kısaca anlatmış. Daha sonrasında da her konunun sonunda, o konuyla ilgili kısa kısa hikayeler yazıp paylaşmış.

Kitapta her şey bir arada. Epeyi kullanışlı, çok amaçlı bir kitap :) Sizin için kişisel gelişim, çocuğunuz için hikaye kitabı.

Elma yayınlarından çıkan 96 sayfalık bu kitabı 1 saatte kolaylıkla okuyup bitirebilirsiniz. Okurken çok gülecek, çok eğleneceksiniz. Okumanızı gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim kitaplardan biri Şermin Çarkacı Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler isimli kitap. Keyifli okumalar.

Yorumlar

REKLAM

Popüler Yayınlar